Тримата мъже, които бяха задържани след преследване и стрелба в София,

...
Тримата мъже, които бяха задържани след преследване и стрелба в София,
Коментари Харесай

Шефът на СДВР съобщи горещи подробности за екшъна, завършил с полицейска гонка и стрелба в София

Тримата мъже, които бяха арестувани след преследване и пукотевица в София, са престъпно проявени. В автомобила им не са открити неразрешени субстанции. Това заяви пред публицисти шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов, представен от „ Фокус “.

Е кшънът се разигра на кръстовището на   столичния бул. " Ботевградско шосе " и ул. " Летоструй ". 

„ Днес към 11.00 часа сътрудници от профилираните полицейски сили са подали сигнал със стоп-палка за прекъсване на автомобил с три лица в него. Автомобилът не се е подчинил на сигнала, опитал се е да блъсне единия сътрудник, който в последния миг е отскочил. Моментално са проведени заградителни мероприятия на територията на столицата “, изясни Иванов.

Той уточни, че по-късно автомобилът е засечен от различен патрул, който също подава сигнал за прекъсване. „ В разследване на това колата се е насочила към служителя на реда и го е закачила с бронята, само че той за шанс е бил с добра екипировка и не е потърпевш съществено. Това е наложило сътрудници, които са били с него, да произведат изстрели с револвер в гумата и са я спукали “, изясни Иванов.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи уточни, че са арестувани три престъпно проявени лица. " На пръв взор в автомобила не са открити неразрешени неща, само че не изключваме те да са били изхвърлени. Има голям брой туби, за които има подозрение, че са съдържали неразрешена субстанция. Куче, подготвено да реагира на опиати, е реагирало, само че към момента няма информация да са открити такива в автомобила “, сподели още той. Иванов посочи, че лицата са престъпно проявени за най-различни грабежи, обири, опиати, а документите на автомобила са изправни.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР